Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 26 April 2009

Lalala kerjalah.

Esok kena pergi pejabat. Kerja. Banyak kerja. Kalau tak siap kerja nanti 'bapak' Lau marah. Kalau dulu masa belajar dekat Unibersiti, aku selalu tangguhkan kerja sampai minit terakhir. Tapi sekarang aku kena cargas. Semua kena buat cepat. Tak ada masa nak lengah-lengah. 'Bapak' Lau selalu naik tingkat atas untuk pantau. Haih.

Tapi esok aku eksaited nak pergi kenduri kahwin Nahar (tengok, Nahar pun dah kahwin.) Nak jumpa kawan-kawan lama masa sekolah. Tapir pun datang. So aku eksaited sambil teringat the good old days. So see you all tomorrow guys!

*UPDATED*

Acot didn't show up, Tapir dan Shafiq pun tak muncul-muncul. Last-last aku pergi kenduri Nahar sorang-sorang, makan sebelah makcik yang aku tak kenal, makan tak pandang kiri kanan (sebab aku lapar gila tak breakfast) dan terus balik ofis sambung kerja. Tak mengujakan langsung ok.

P/s Gambar akan diupload kemudian.

2 comments:

.mawar. said...

marahnyeerrrrr kat naharrr busoookkk!! apesal aku xtau neh??!!!

cik fizwote said...

sadisnyer citer ko...