Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 4 May 2009

Macam-macam ada!

Sabtu lepas aku dengan kawan-kawan UTM pergi kenduri kahwin Kiah, rakan sekelas kami. Kiah ini dikira pembuka tirai lah. Dia yang tunang paling awal, dialah yang kahwin dulu. Kitaorang pukul 9 pagi bergerak ke Sitiawan. Sampai sana dalam 1230 tengah hari.

On the way balik singgah Lumut, sawah padi mana entah dan sempat beli buah sikit. Sampai rumah dah malam tapi sangat seronok. Jom layan gambar ok!




















Lama sangat tak update sampai lupa nak cerita satu benda. Aku baru dapat anak buah baru. Welcome to the family, Daneeqa Ayra! Dia sangat comel. Sekarang Daneeqa Ayra dah sebulan 4 hari kalau tak silap. Dah lama tak jumpa baby Ayra, nanti bila jumpa nak tangkap gambar banyak-banyak then post dekat sini.

Sekarang aku malas sikit nak update blog. Balik kerja dah penat. 2 hari lepas demam panas. Aku dapat MC tapi unfortunately office tak nak accept MC dari klinik lain. Soooo aku terpaksa lah datang kerja hari Jumaat.Dem. Tapi ok lah, sebab kerja aku dah siap and don't have to work on weekend. Nak rest puas-puas..

Tomorrow is Mother's Day, korang dah beli apa-apa ke? Me not yet!

2 comments:

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

wah...
masuk bendang pakai heels...
huhhuh...
kite pnah pakai heels kt tanah yg lembut...
then lupa nk balance kan...
sekali tapak (yg getah) heels tu tercabut daaa...
sedey giler sbb kasut tu cnteq...
hmm...
nnt la mo anta repair...
:(

Ninie said...

cantiknya pic kat sawah padi tuu...