Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 27 June 2009

Bila mak aku menyebelahi si orang gaji.

Aku ada orang gaji baru. Tapi dia buat kerja tak bagus. At least dari mata aku. Kerja dia tak sampai ke standard yang aku mahu. Aku ni pantang kalau rumah semak, baju tak digosok dengan sempurna dan bila aku nampak habuk di merata tempat. Sakit mata! Sakit hati!

Akulah satu-satunya orang dalam rumah ni yang paling mementingkan kekemasan rumah. Jadi kalau ada yang tak 'sempurna' di mata aku, mestilah aku marah. Si polan ni, malam-malam boleh tengok TV dengan mak aku padahal ada kerja yang dia tak buat lagi. OMG I'm so pissed!

Kadang-kadang aku dah serabut dengan kerja, bila balik rumah kena face dengan masalah maid buat kerja tak bagus ni. Aiyo stress. Pagi tadi parents and adik-adik aku nak balik kampung, dia nak ikut sekali????!?!!?!$#?!?! Adik aku cakap dia takut dengan aku. Hello! Kau takut dengan aku lepas tu kau suka-suka nak balik kampung sekali, padahal kerja kau tak habis lagi?!!!! Marahnyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Mak aku boleh back up dia pula. OMG I never thought because of her, me and my mom argued and bergaduh. I really hate this lady and I want her out!!!!!!!!

2 comments:

Hunny and Dyan said...

waduh waduhhh...
gedik juga ya siap tgk tv skali , mau ikut blk kpg segala...
maid skrg byk lemak la...
panjang akal lak tu...
hmmm...
sabar ya kak akma...
:)

juelee said...

uiks banyak lemak toi maid ko, siap leh join tengok TV padahal keje tak siap..
kalau aku pun angin....