Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 18 June 2009

Kawan.

I never thought a friend could hurt me this much.
Aku tak tahu nak rasa apa. Marah, sedih, geram, semua bercampur.

I had enough of this person. You are no longer my friend. Yes kau berjaya buat aku benci pada kau. Bukan aku yang tak faham, tapi kau yang tak faham sebenarnya. Aku rasa tak dihargai langsung. Kau tahu aku tak suka bila aku rasa tak dihargai. Don't ever find me again after this..EVER!!!!!

FULL STOP.

5 comments:

Karen Yaacob said...

sabar ye kemek. kawan/sahabat/rakan ni semua ada macam2 jenis. dugaan pun byk jugak. ada masa2 t'tentu yg kite akan kenal mana satu yg betul2 m'hargai/dihargai sepanjang hbgn tu t'jalin. at least, kita belajar kan? mintak simpang pisang b'buah dua kali, xnak dah jmp kawan2 yg macam ni. serabut dan kecewa sungguh nanti. huhu.

chill k sis ;)

Miss Kemek said...

betul tu karen. kecewa sgt2 ada kawan mcm ni..

YuNe said...

sapa wat wey..tak pa yang penting hang bahagia di samping org yang tersayang ramai lagik yang hargai hang..hihi..wink wink

thomatoes said...

eh..aku ke yang ko benci?..

ZAKWAN said...

da lame aku x drop comment kat blog ko :D
hehe..

larh..sian kwn aku ni :D
xpe2. aku bkn kwn ko yg jahat oke :P
(cewahh...)

hehe...