Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 10 August 2009

Solihin's and Dee's

Minggu lepas aku shoot dua engagement, as I told you guys ealier. Hari Sabtu pergi UiTM Jengka and hari Ahad pula pergi Shah Alam. Balik dari Jengka je dah malam coz singgah OU kejap pekena Chillis. Memang betul Sak cakap Chillis KLCC juga yang sedap sebenarnya. Penatnya bukan main, sampai tak sempat nak telek gambar yang dah ditangkap. Thanks to Solihin and Nadia and the family for the treatment. Ayam golek atas pulut kuning tu memang sedap!




Hari Ahad tu, pukul 11 aku dah gerak ke Shah Alam pula untuk shoot Majlis Pertunangan Dee. Sampai Shah Alam pukul 12, biasalah photog kena sampai awal nak ambil gambar hantaran and the preparation. Bila sampai tengok Dee tak bersiap pun lagi. Terkejut lah juga tapi lega sebab aku ada banyak masa untuk ambil gambar. Adik dia yang mekapkan dia but she done it halfway, so Fiza (Dee's bestfriend) and me have to finish the look. Dee cantik dengan mekap yang minimal dan tak terlalu tebal.





To Dee, congrats on your engagement. Semoga ko dengan Awie bahagia selalu. Same to Solihin and nadia. And BIG thanks to both of you for hiring me. ;)

P/S Kalau nak tengok gambar, jangan lupa intai-intai dekat Facebook atau Flickr saya okay.

No comments: