Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 September 2009

Dia.

Sudah seminggu aku 'single' , dalam erti kata lain kekasih tiada di sisi. Sak pulang ke Kuantan dari Khamis lepas lagi. Dia dapat cuti sebab kurang sihat. Kepala dia sakit. Aku temankan dia pergi klinik dan doktor bagi dia cuti. Doktor kata mungkin Sak ada migrain. Tapi sakit kepala Sak tak hilang-hilang juga. Hari Selasa Sak pergi hospital untuk check lagi sekali. Rupanya sakit kepala tu disebabkan dari resdung. Lega aku dengar. Aku risau apa-apa buruk jadi pada dia. Tapi alhamdulillah tak ada apa. Esok Sak balik sini. Tak sabar nak jumpa dia sebab aku dah lama tak berjauhan dengan dia lama-lama macam ni.

Welcome back, love.

No comments: