Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 November 2009

Eclipse Wedges to let go!

Heh.
Gambarnya tak upload lagi. Saja nak tulis dulu. Reason for selling ialah kerana aku rasa kaki aku dah mengecut, bila pakai jadi longgar pulak. Aku sayang kasut tu, tapi yelah, kalau simpan tak pakai pun tak ada guna juga. So aku rasa baik kasut tu dapat tuan yang baru. Hope tuan baru dia akan sayang dia as much as I do.

Nanti aku upload okay...

UPDATED! 


Gambar baru tak amik lagi. Tapi ni lah kasut yang aku cakap tu. Siapa yang beli boleh la bagitau k. Willing to let go for RM 60. Size 4. Good condition.

 

2 comments:

jajagurlz said...

kemek nak tgk pictute kasut itew haha.. saiz pe eh?

Miss Kemek said...

heh nnt i upload k.bz sket rite now. kasut tu saiz 4.