Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 November 2009

Salah satu cara untuk mengetahui yang kekasih anda betul-betul menyintai anda.

Situasi:

Si perempuan sangat minat mengambil gambar dan ingin membeli kamera baru. Tetapi disamping itu, dia juga ingin membeli lensa tetapi hajatnya tidak dipersetujui oleh si lelaki. Si lelaki mengatakan yang lensa baru adalah tidak perlu. Si perempuan sebenarnya memerlukan aperture yang lebih besar bagi mendapatkan gambar yang lebih menarik. Lelaki dan perempuan itu berdebat dan akhirnya si lelaki mengambil keputusan untuk tidak lagi masuk campur dan ambil tahu tentang kamera, fotografi dan apa-apa yang sewaktu dengannya. Si perempuan pun sedih dan kecewa dengan statement yang dikeluarkan lelaki berkenaan.

Keesokan harinya kedua-dua mereka keluar untuk membeli kamera baru dan si lelaki dalam diam telah meng 'google' perisian editing dan memberi info yang si perempuan itu tak pernah tahu. Si perempuan sangat terharu dan 'cair' dengan sikap lelaki yang sangat menyayanginya. Tapi si lelaki ada berkata yang sinis seperti 'yela..kang ada yang kata 'demotivated' lah apa lah...'. Opss si perempuan baru teringat status yang diletakkan di Facebook-nya beberapa hari sebelum itu. Tetapi apa pun, si perempuan sangat terharu kerana lelaki itu tak sampai hati tengok kekasihnya bersedih begitu.. :)

2 comments:

juelee said...

macam tau je kisah nie....

hehehe~~~ same goes to me, memula tak setuju last2 sanggup top-up untok dapatkan my D90..
ermmmm.. terharu!

Miss Kemek said...

hahaha..same lah. dia pun top up kan half jugak..;P