Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 29 March 2010

Tragedi Tak Diduga.

Malam tadi Sak came to my house to take his laptop. We were hanging around sambil baca paper. Mama was inside the study room, reading magazine that I bought her. After a while she went out of the room to find something at the TV area. Suddenly mama mengeluarkan angin yang bersuara merdu lagi panjang. That was a familiar scenario in a family but then I realized.. O.M.G..Syakir is here. Mama keluarkan angin dengan selamba. I think mama tak perasan part yang ada tetamu a.k.a bakal menantu. Aku tak tau nak gelak or apa. My sis, Liyana dah start gelak besar and I spontaniously  said "Mama, kalau ye pun tunggu lah I kahwin dulu..~!" Haha..I was laughing out loud too! Syakir yang dari tadi tahan gelak pun terus gelak walaupun dah seboleh tak nak gelak. But mama tak gelak langsung. Maybe mama bengang kut sebab terkantoi..hahaha..and nak tau Wani cakap apa? Wani cakap " Tu maknanya mama dah restu lah tu..!" LOL!


P/S Sorry Ma, the secret's out! Hope you didn't read this ;p

1 comment:

Karen Yaacob said...

hahahahaha~

AGREED! ur mom dah restu ;)