Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 29 April 2010

My Schedule.

Life is a bit busy nowadays. Dekat ofis kerja banyak and after work main bola jaring la (padahal tak pernah main pun masa sekolah dulu), semalam main ping pong la. Macam-macam. Semua tu untuk ambil hati bos supaya cepat sikit dapat jawatan tetap. Kalau tak jangan harap la nak stay back  after work.

Anyways, I have quite a pack schedule and I have to think which I want to do first..

01/05/10 - OP for Putri's engagement, Aishah's bro wedding at Putrajaya, DoubleTrouble concert
02/05/10 - Aqish's reception at Rasta TTDI, Find baju for malam berinai
08/05/10 - Pingpong Tournament,  Try to meet up with Arma
09/05/10 - OP for Bechik's engagement
22/05/10 - Tag along with ThePhotolicious
20/06/10 - OP for Aishah's engagement at Batu Pahat
3&4/07/10 - OP for Dee's wedding

Wow nampak gaya kalendar macam dah penuh je untuk bulan 5 nih. Bulan 6 baru free sikit. Bolehlah setelkan apa-apa yang patut untuk wedding preparation nanti.


3 comments:

nur said...

Owh.. Arma sangat best.
Why dont u amik pelamin skali ngn Arma.. Arma sgt baik dan sgt tak berkira..

KEMEK KASAH said...

i know..arma's taste is same like mine..but i ca'n afford to pay RM3k for the dias..huhu~ kalau byk duit dah lama amik sume dengan arma je..

do you have any experience with arma?

nur said...

yup.. both my sister and i amik arma utk wedding kitorang (2008 & 2009). bila dh tgk pelamin, deco, baju arma, terus jatuh hati.. tak pandang yg lain dah.. =)