Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 21 May 2010

Broga Hill.

Last Saturday my collegue and I went for a hiking at Buit Broga. Aku ni tak pernah panjat-panjat bukit ni. This  is my first time. I woke up as early as 0430 am coz we were planning to go up there by 0630am. Takut jugak sebenarnya nak keluar rumah pukul 0500am tu tapi beranikan lah jugak. Sampai ofis dah pukul 0605am, then kami gerak ke Semenyih. before tu kami stop dekat lay-by kejap untuk solat Subuh before heading to our destination.

Sampai Bukit Broga tu dah pukul 0630, ramai gila kereta yang dah sampai. Ingatkan kami je nak panjat, rupanya cina cina semua dah arrive awal lagi dari kami. The first 5 minutes tu ok la. Tapi lama-lama pergh..sakit semua otot-otot aku nih..rasa nak pengsan pon ada. But at last we did it jugak la. Liana and Azlan je lambat coz Liana agak pancit sedikit sampai muntah air..huhu..but then she still manage to make to the top.

Okay enuf said. Enjoy the pictures~!





 Kepenatan. Lagi sikit nak sampai atas. Rehat jap.


 Me and Ida.


 Beautiful scenery.


 Me.


Us without Liana and Azlan. 





 Me lagi.


 Excited to see Liana make it to the top.


 Can't remember what I'm laughing about.



 The full corum.






No comments: