Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 21 May 2010

Site Visit to SKVE and R&R Seremban.

Malas nak tulis. Sila tengok gambar sahaja ye. But I must say SKVE has a very beautiful scenery along its highway. Sila la gunakan SKVE bila dah open nanti and you'll know what I mean :)








Grease Trap.







Sabariah.



Powerpuff Girls!



Ada orang amik gambar candid la pulak!




Erkk..tersepittt..


Grrr..


4 comments:

MalayAndroid said...

salam..keje ngan lembaga lebuhraya Malaysia ke?..nak tanya..bila highway baru ni nak bukak?..saya bakal menetap di Saujana putra,rumah nak siap dah..tapi SKVE ni x buat susur keluar ke Putra Perdana la..lalu area tu tapi xde susur keluar.Kalo yg Susur keluar Puchong tu da jauh dari area bandar-bandar kat Puchong macam bandar Puchong jaya,Bandar Puteri dan sebagainya..xleh cadang ke?.kalo nak cadang kat mane ekk?

KEMEK KASAH said...

wsalam..

yup saya keje di LLM..SKVE ni insyaAllah bukak 2012 tp half portion dah bukak dah..since the hway is not open yet, i don't think you can make any suggestion. But if so, u can write to LLM or the consession company, SKVE Holdings Sdn. Bhd... btw Putra interchange tu jauh ke dengan Saujana Putra?

MalayAndroid said...

2012?..ermm..lambatnye..half portion tu belah mane yang da bukak?.yg ke Kajang tu ke?.Yg tu mmg da lama bukak.tengok area dari saujana putra ke putrajaya tu lum bukak kan?.Putra interchange ke saujana putra jaraknye lebih kurang 18KM.tak berapa jauh tapi kalau nak menghala ke pusat bandar puchong jauh gak la.even Puchong tu sebelah saujana putra je tapi komuniti terpaksa la pusing satu 'daerah' hanya nak g Puchong.Nampaknye kena guna Elite la baru 'dekat sikit' kalo nak ke Puchong.Tu pun dekat sikit je...Kalo nak dekat lagi pakai 'jalan lori' melalui kampung lombong.setakat ni jalan tu dilalui penduduk saujana putra untuk ke puchong.Terpaksa berkongsi dengan lori-lori tu,so bile bawak keta pun da rasa macam sukan extreme four wheel drive..Harap-harap lepas ni bila construction semua da beres,jalan tu boleh diperbaiki untuk penggunaan penduduk.Tapi rasanya lambat lagi.

Btw, thank u for ur respond.

Anonymous said...

Salam..

Came across yer blog. Been travelling all these years Klang to Putrajaya. dah tgk website skve pun.. tapi kalo nk ke Klang tu esok exit kat mana ek? TG 12? Exact location ade ke? Plz clarify.. thanks...