Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 June 2010

Alhamdulillah.

Hari ni banyak benda yang aku dapat selesaikan walaupun tak sepenuhnya lah. Pagi-pagi tadi aku pergi bayar insuran kereta. Tapi roadtax tak buat lagi. That one later sikit lah kut. After that pergi jumpa designer untuk reception belah perempuan nanti. Mula-mula hari tu nak minta Arma buatkan tapi dia dah tak ambil tempahan. So terpaksa lah aku cari designer lain. Tengah hari tadi kami pergi Jakel cawangan baru dekat Shah Alam (It's actually depan pintu belakang UiTM je.). We had our discussion over there and terus cari kain. So that one considered settle kecuali tak bayar deposit je lagi.

Then petang tadi pergi cari material untuk buat kad kahwin. Yes I'll be doing my own wedding cards with the help of my two sisters. Aku dah bosan dengan kad-kad kahwin yang ada sekarang ni. Boring. Common. Tak sweet. Sama je. So, tunggu lah kad saya sampai ke rumah anda ye :).

Malam pulak pergi jumpa En. Amin from Amyn Jauhary. He is the desinger for my solemnization and reception belah lelaki. the design will be a simple one for nikah and more detail for the reception belah lelaki.

Huh so much for a day. Kira berbaloilahaku cuti hari ni. Banyak major items yang dapat settlekan even though halfway je baru. After this kena kerja keras to pay for all that! Semoga Allah murahkan rezeki aku..amin..

2 comments:

mrs zach said...

salam ms KK
all the best for your weds preparation :)
sokong buat kad kawen sendiri. with ur talent in photography..i'm sure ur card will be extra gula :D

salam kenal :)

KEMEK KASAH said...

Hi.

Thanks mrs zach for the wishes and the compliment~ i do hope so ;)