Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 20 June 2010

Site Visit Senai Desaru Expressway & Linkedua.

Last Friday Bahagian Kawalselia Penyenggaraan LLM buat site visit ke SDE and Linkedua. Kami bertolak petang Jumaat and balik Sabtu petang. Penat sangat tapi banyak benda dapat belajar. Sampai malam tu je, kitorang lepak dekat Danga Bay. Kitorang tidur dekat Tune Hotel, Danga Bay. Hotel tu sangat ok, berbaloi dengan harganya. Ala, bukan nak selesa sangat pun, tidur pun berapa jam je..Aku ada banyak editing nak buat nih, so just enjoy the pictures okay...














































Lepas ni nak buat site visit to Jambatan Pulau Pinang II pulak...insyaAllah...nak join? :)

2 comments:

mrs zach said...

dah boleh guna ke senai-desaru tu ms KK?
waduh..semakin pantas la perjalanan balik kampung. alhamdulillah :P

KEMEK KASAH said...

yang jambatan tu belum lagi. InsyaAllah awal tahun depan bolehlah sampai ke Desaru dgn pantas..hehe