Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 August 2010

Bilik Pengantin.

My initial plan was not to spend so much on decorating my bilik pengantin. But you know how moms are. Macam diorang yang nak kahwin. Semua nak baru..huhu..Bilik tu asalnya warna purple with matching english kinda floral curtains. Aku nak tukar cadar je tapi bila fikir balik macam best je kalau tukar colour bilik ni. Mula-mula nak cat colour putih so that boleh matchkan with anything. Then nak colour tiffany blue pula tapi takut shocking sangat. At last pilih colour gray untuk match dengan pink.

Nak dijadikan cerita colour cat tu masa dekat kedai nampak warna gray, tapi bila dah cat, jadi warna lain pulak. Akibatnya terpaksa la match kan dengan warna lain. Sedih jugak sebab warna bilik yang dah plan tak dapat, termasuklah hiasan lain juga, at last terpaksa tukar warna tema.Takkan nak cat lagi sekali pula..huhu tak sanggup. Itu pun nasib Sak ada tolong catkan sekali sehari suntuk hari tu.

Nak tau bilik aku jadi tema warna apa, kenalah tunggu hari kejadiannya nanti. Hehe. Semalam orang dari SSF Curtain dah datang untuk pasang langsir. Mama yang beriya nak curtain baru. I like the curtain. Very modern and simple. Haih pengantin sorang ni, asyik-asyik nak simple aje..

Thank you SSF and Fablelite (wall lamp) for the tak berapa nak sponsor laa...hahaha...(kopak mak aku! ;p)

2 comments:

juelee said...

kite mmg selalu nak simple je tapi sampai kat mak mesti nak grand2.. huhu

KEMEK KASAH said...

haah kan..aku kalau boleh tak nak menyusahkan diorang..tu je..