Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 August 2010

What is in my mind now.

Seriously tengah tak ada mood nak buat kerja padahal kerja ada. So let's blog. Hmm..lots of things playing in my mind right now...

1. Rasa nak buat makan-makan sempena dah raya Sabtu ni. Huhu..menu haruslah kambing kan..or I'll try   one of the recipe dalam buku resepi Chef Hanieliza yang mama baru beli.

2. Nak pergi shopping Sabtu ni; nak beli quilt, alas mattress, cadar, lampu, barang-barang hantaran Sak, ambil baju melayu Sak, erm apa lagi? En. Designer tak call-call pun lagi cakap baju dah siap. So tak boleh pergi fitting lagi. Kalau boleh sebelum puasa la..Hmm..

3. Kelmarin dah dapat buttered prawn sedap gila, tapi sekarang teringin nak makan buffet breakfast/ BBQ buffet dinner dekat One World Hotel @ mana-mana hotel. Ramadhan buffet pun boleh juga since dah nak puasa ni kan..

4. Don't know either to buy this or that for my hantaran. Pening. I am so an undecisive person.

5. Don't know what to ask my brother as my wedding gift. *pening lagi*

6. Wedding shoes; should custom made or beli je dekat kedai? *pening pening pening*

Oklah karang bertambah pening pula kepala aku ni. Better sambung kerja. Daa~

2 comments:

dee said...

yang... gmbr aku dh siap ke blum?

KEMEK KASAH said...

tinggal nk print je..sori lambat sikit..kena Q..