Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 14 November 2010

Nikah.

Hello. Sorry for the long silence. I've been busy with things lately...hurmm..apa yang busy sangat pun tak tahu lah. I'm so excited to write and update this blog but the mood just weren't there..

Okay, here's the short story of my solemnization...

The solemnization was held on 9th October 2010. To tell you the truth, sikit pun saya tak nervous nor too happy. I'm just in my neutral mood shall I say. Ingatkan hari tu, masa nikah, air mata akan berjuraian tapi rupanya tidak. I tried not to think about sad things and tried to control myself, tapi ternangis lah juga bila bersalam dengan Along and terus teringat pada arwah Mak..(so sad she couldn't make it on my wedding) :'(

Tepat jam 3.43 petang, saya telah sah menjadi isteri kepada Ahmad Syakir. Wow dah jadi isteri! Hehe..perasaan itu mestilah suka. Orang yang kena kahwin paksa je yang tak suka ye tak. Selepas selesai upacara nikah, semua tetamu dihidangkan dengan minuman petang.

Pada sebelah malamnya, ada upacara bersanding kecil. Since tak semua tetamu dijemput ke Dewan Merak Kayangan, jadi ayah terpaksa jemput separuh tetamu pada sebelah malam tu. Sebab itulah ada sanding juga, since ada tetamu VIP ayah yang datang malam tu.

So here are some of the pictures taken by The Photolicious.

Bride's Attire: Amin Jauhary
Makeup : Fyda Fendy
Photo : The Photolicious

























I will update you about my wedding randomly. More stories (and pictures) coming up. So stay tuned! ;)

2 comments:

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

sgt2 cantik & tahniahhh

zurahimi muslim said...

Halu. Congrates yea. Kzura attend majlis nikah haritu. Tapi xsure kenal kzura lagi tak? Sbb ada request kat FB tapi x accept pon :) kzura ni sepupu mak. Anak sedara nenek. Skrg duk kt KT. Anak busu muslim ngan zaimah. Mak selalu dtg KT kolo ada kenduri. Orait. Jumpa kali...