Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 25 November 2010

Wedding Shoes.

Kasut kahwin antara barang yang saya pening sangat. Sebab saya nak kasut yang specific; 1 inch platform (or 1/2 inch should be okay too), peep toe, and sling back (or pump if I have no other choice because I don't really like pump) and not to forget, in silver color. At first, I try cari dekat Lewre since cap ni ada banyak kasut yang ada bling bling tu kan. Tapi tak jumpa. It's either bukan platform or not my feet cutting (I have slim feet btw). Nak pergi cari dekat Vincci malas la pulak sebab cutting kat Vincci tu tak sedap pakai la. Takut beli lepas tu tak pakai dah.

Satu hari tu pergi Isetan KLCC and round lah dekat Nine West tu berapa kali. Mula - mula I saw this shoes tapi tatau kenapa I tak ambil kasut tuh, terus je pergi round dekat tempat lain. Tapi bila dah fed up , I came back to Nine West and saw this shoes again. It's silver in color (or gray), it has bow at the front, peep toe but it's a pump. Cakap dalam hati belasah je lah kan, dah malas nak cari dah. Bila minta size and try it on, alamak, comel la pulak kasut ni! So I terus ambil and bayar. And it's 50% off! Nasib baik la ada sale kan, kalau tidak fikir 2-3 kali juga la nak beli dengan normal price tu.



Isn't it cute? =) 
(Photo credit to Daniel Zain)



Tak tau la bila lagi nak pakai kasut ni lepas ni. I've thought of selling it, tapi sayang lah. I might want to have 1 gray/black baju kurung moden to wear with this shoes. Mesti cantik kan? Hehe..



1 comment:

i;ieta said...

jgn jual, simpan untuk kenangan..
hehe..

=)