Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 December 2010

Fitting Session with Zery Zamry.

Actually dah lama nak buat entry ni tapi hari tu bila cari-cari gambar ni hilang entah kemana. Mula-mula tu sedih lah jugak sebab gambar fitting baju kahwin bersama pereka fesyen kesayangan hilang macam tu aje. Tapi ada satu hari tu duk godek-godek laptop adik, terjumpa balik. Punyalah happy! haha..

Zery buat Home Boutique dekat Shah Alam. Dekat je dengan i-City. Kalau nak buat baju dekat dia, bolehlah contact dia. Details semua ada dekat blog dia ok. He's a very nice guy and senang sangat keje dengan dia. Anyway, thanks Zery for making me looking beautiful with the dress you've made. InshaAllah kalau ada rezeki lebih, sure akan buat baju dengan you lagi..

So here's some pictures during the fitting. Oh i forgot. Syahira yang teman saya pergi fitting itu hari. She's my good friend. Thanks to Syahira juga. Ok enjoy! ;)























Zery and me





Syahira and me


No comments: