Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 3 January 2011

Mana Pergi Masa Terluang?

Hai semua.

Sorilah kalau lack of updates sikit blog ni. Niat nak blog tu adalah sangat membuak, banyak cerita nak di-share ni! Tapi...masa nak mem-blog adalah amat tipis. Haih. Rasanya ada je masa terluang tapi mesti ada je kerja yang kena buat. Padahal pagi-pagi dah ready bawa turun laptop kononnya nak mengadap laptop buat kerja  tapi kejap kang nak mengemas rumah lah, nak kena masak lah, nak melayan anak buah lah, ada je bendanya.

So tunggu lah bila saya betul-betul free dan tak ada orang kacau nanti, saya akan update balik ye. Ok bye! Have a nice day everyone!

No comments: