Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 23 September 2011

Happy Birthday to me :)

 19 September 2011 genaplah usia saya yang ke-27. OMG maknanya dah 10 tahun saya tinggalkan zaman sekolah! Saya bersyukur pada Allah atas apa yang saya telah nikmati selama 27 tahun ni. Bersyukur dengan  jodoh yang telah ditemukan kepada saya, rezeki yang telah diberikan dan semua nikmat-nikmatNya  yang belum sempat untuk saya mengucapkan syukur. Ulangtahun kelahiran tahun ni tak adalah hebat mana macam orang lain yang dapat tas tangan LV ke, fine dining di hotel mewah ke atau percutian ke luar negara. Kalau dapat ucapan dan hadiah pun dah cukup dah. Mulanya suami saya nak buat surprise katanya bila saya tanya apa yang dia nak bag pada hari jadi saya, Tapi saya cakap saya tak suka surprise daripada dia sebab takut nanti surprise tu buat saya kecewa..hahaha..boleh? Last-last dia tanya apa yang saya mahu. There's only 2 things that I really need at the moment (other than more shoes, shirts and handbags) that is perfume and jeans! My Chanel Chance that I bought masa kahwin dulu dah habis sebab botol tu bocor! Sayang sangat, baru 6 months dah habis dah. Dressing table tu yang paling banyak pakai my perfume sebab asyik meleleh je. So sad. Jeans pula sebab I'm getting chubbier sekarang, dah naik few kgs since kahwin and semua seluar jeans dulu dah sempit :'( Entah bila la nak slim macam dulu tu kan. Memang lama lagi lah nak boleh pakai balik jeans tu. Silap-silap adik saya kebas jeans tu nanti.
 
So nak dipendekkan cerita, dapatlah saya kedua-dua barang yang saya perlukan sangat tu *senyum sampai telinga*. Thank you so much hubby for the presents. I love it. Nanti birthday you I belikan present yang lagi best okay :) Anyway, we haven't celebrate it properly yet. We are thinking of celebrating it with my sister and SIL which their birthday is on 23rd(it's today!) and 26th September. Karaoke + foods sounds good huh? :)




P/s : Happy Birthday to my sister, Wani! :)

No comments: