Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 September 2011

Not Too Late For Me To Say...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!

Sorry lah dah lama sangat tak update blog yang dah bersarang ni. Kalau rumah ditinggalkan begini lama agaknya dah masuk dek kelawar, anai-anai, semua ada lah. Saya nak ucapkan selamat hari raya pada semua. Syawal pun dah nak tiba di penghujung..tapi sementara mood nak berblog ni masih ada, mari kita tengok gambar masa raya di kampung hari tu. Tahun ni raya pertama saya sebagai seorang isteri. Tahun pertama ni saya dapat beraya di kampung saya dulu, lepas tu baru balik rumah mertua saya di Kuantan. Memandangkan cuti raya tahun ni 'buy 2 get 7', maka lamalah sikit kita berhari raya. Kalau masa bujang raya keempat dah kerja balik, tapi dah kahwin ni terpaksalah cuti lama sikit sebab dah ada 2 kampung nak kena pergi. Layan gambar lah okay!




Aliah and Wildan


My husband ketuk lemang for the 1st time everr..


Sayang, you got extra bonus for this pose. Dah boleh dapat anugerah menantu feveret.


Us



Sibuk di dapur



Geng Ceneke



Cousins; Last day buka puasa



My Wan




Celebrating August and September babies! :P



Aqil, cina mualaf and Luqman



My brother with his son, Ikhwan



Abang Joe's family



Ke pusara arwah atok and mak



Us on 1st Syawal :)






1st time bagi duit raya dekat adik-adik and anak buah




My second brother with his family (ada budak retard sorang tu haha)



Ambil gambar dengan my dad pun nak buat muka retard dia jugak













The whole family!



Us and wan



Husband tercinta me. Heehee..



pose jangan tak pose





















 Till next entry, bye!

No comments: